Google Analytics Nedir - An Overview

Wiki Article

google analytics nedir

Bu, daha geniş bir izleyici kitlesi anlayışı oluşturarak ve yatırım getirisinin ölçülmesine lawnımcı olarak dijital pazarlama stratejilerinin geliştirilmesine katkı sağlar.

When you have your account, you'll join the account on your specific “house”—your web site—to start tracking. A monitoring code is necessary For each and every website page you intend to track. This code might be applied in many different methods:

Buna ek olarak, Google Analytics'in sosyal ağlarla entegrasyon özelliği sayesinde, farklı sosyal medya platformlarından elde edilen verilerin de takip edilmesi ve analiz edilmesi mümkün olmaktadır.

Tag Manager 360 Regulate all of your tags in a single spot for a smarter, easier way to oversee your marketing.

Türkiye’nin dört bir yanındaki sosyal medya kullanıcılarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunan firmamızı tercih edebilirsiniz. Yeni teknolojiye sahip cihazlarla sosyal medya kullanımında fark yaratan ekibimiz profilinizin ön plana çıkmasına yardımcı olur.

Google Analytics is all about setting goals and meeting them. In Analytics, under the Conversions tab about the remaining aspect of your monitor, This system permits you to set goals for your website.

Google Analytics ile Internet sitesi sahipleri ziyaretçilerinin hangi kaynak ve kanallar üzerinden sitelerine geldiğini, sitede hangi sayfaları gezdiğini ve sitede ortalama olarak ne kadar durduklarını tespit edebilirler.

With this information and facts, your organization doesn’t need to question which advertisements and webpages are driving engagement and bringing your viewers over a path towards generating conversions.

Rekabet Analizi: Google Analytics, rakip Website sitelerin trafiğini ve performansını izlemeye propertyımcı olur. Rekabet analizi yaparak sektördeki diğer oyuncuların neler yaptığını görebilir ve stratejilerinizi buna göre şekillendirebilirsiniz.

Daha sonraki aşamada Google Analytics, bir kullanıcının sitenizle etkileşim düzeyini anlamak için hitleri kategorilere ayırır. Bir oturum, belirli bir zaman diliminde gerçekleşen kullanıcı hiti olarak kabul edilir.

As you’ve built-in Analytics with AdWords, the computer software will help you understand which keywords and phrases and ads are accomplishing finest with people and turning People users into readers on your web site. Analytics may also phase info for concentrating on extra certain audiences, supplying you with the information you must craft ads specifically for your folks you want to get to.

To start employing Google Analytics, step one is to create an Google Analytics Nedir account, or if you already have an account, to visit your homepage on Analytics.

8. Advertisementım: GDPR’nin gerektirdiği şekilde veri işleme şartları alanını işaretleyin ve Kabul Ediyorum düğmesine basın.

On account of its ubiquity, Google Analytics raises some privateness worries. Each time a person visits a website that uses Google Analytics, Google tracks that stop by through the buyers' IP handle if you want to find out the person's approximate geographic area. To fulfill German legal requirements, Google Analytics can anonymize the IP tackle.[fifty nine] Google has also Google Analytics Nedir launched a browser plug-in that turns off knowledge about a website page visit getting despatched to Google, on the other hand, this browser extension will not be readily available for mobile browsers.

Report this wiki page